J Sibejas Paloma S35295/98

J Sibejas Paloma(Zita) är efter SUCH SJCH Mälardrotts Benzon och J Mälardrotts Pepsie. Zita har under jaktsäsongen 2003/04 blivit jaktprovsmeriterad. Det viltslag som gäller för henne är hare. Zita fick även Sydsvenska Beagleklubbens vandringspris för bästa hund på särskilda drevprov jaktsäsongen 2003/04.

Zita har 3 st Cert på utställning och har även blivit BIM.

Zita har på jaktprov 2st 1 Ha och 2st 3 Ha

 

 

 

 

 

 

Skall nuvarande Bele-SM/Har-SM vara kvar i den form det är idag?
pollcode.com free polls

Sibejas Paloma kom till oss under speciella omständigheter. En familj i Stockholm köpte henne som  valp. Senare flyttade dom ner till Skåne och av olika anledningar så tvingades hennes dåvarande ägare att omplacera henne då hon var 3½ år.

Via en bekant fick vi reda på detta varpå vi tog kontakt med ägarna och åkte ut för att titta på henne. Vi smälte direkt och  även om lilla fröken Zita var lite i mulligaste laget, inte så konstigt då hon inte hade fått jaga sedan hon kom ner till Skåne. Nåväl vi bestämde oss för att ta henne med oss hem. Samma dag letade vi, via internet upp den kennel som hade sålt henne från början och skrev i deras gästbok att Sibejas Paloma nu fanns hos oss. Detta inlägg i deras gästbok gjorde att vi har fått en kontakt med Siv och Bengt innehavare av Sibejas Kennel som har blivit mycket speciell. 

Nåväl, nu började en tid med mycket motion för att få Zita i bra kondition innför den kommande jaktsäsongen. Allt slit har resulterat i att Zita är fullcertad på utställning och endast saknar ett första pris på hare på jaktprov sedan kan vi titulera henne SUCH SJCH Sibejas Paloma. Om vi lyckas med det återstår att se (bara synd att vi inte hade henne från början).